III edycja Rejsu o Zachodzie Słońca członków i sympatyków koszalińskiego oddziału Północnej Izby Gospodarczej miała szczęście do wspaniałej pogody i znakomitej atmosfery.
Rejs rozpoczął się o zachodzie słońca na pokładzie statku Jantar w Kołobrzegu. Uczestnicy wyprawy mogli podziwiać niezapomniane widoki, ale również wymienić się spostrzeżeniami, zainspirować. Czy rozmawiano tylko o biznesie? Z pewnością nie, ale small talk to zawsze okazja na nowe kontakty i poznanie ciekawych osobowości i biznesów z naszego regionu.
Po zakończeniu rejsu goście udali się na wykwintną kolację, która odbyła się w eleganckiej restauracji Hotelu Marine***** by Zdrojowa.
Specjalne menu przygotowane zostało przez Szefa Kuchni Rafała Durkę, a to znany z wyjątkowego talentu kulinarnego i wieloletniego doświadczenia kucharz o nietuzinkowym smaku.