All foof ff MB65369 Kronika

Niezwykle smaczny wieczór

Już po raz ósmy Allfood, koszaliński dystrybutor żywności i mrożonek, zaprosił do kołobrzeskiego hotelu Aquarius swoich dostawców i klientów na Spotkanie Gastronomiczne. Impreza zawsze ma formułę mini targów połączonych z pokazami kulinarnymi. Stąd pierwsze skrzypce grają na niej szefowie kuchni reprezentujący dostawców produktów, którzy na oczach publiczności dowodzą, że z oferowanych przez Allfood produktów można wyczarować nieskończoną liczbę smakowitości. Tym razem goście Spotkań mogli skosztować dań przygotowanych przez Przemysława Kaczmarka, Emila Dziubaka, Andrzeja Wiesławskiego, Łukasza Lisowskiego, Tomasza Szlegela, Pawła Biskupskiego, Roberta Kopacza, Zbigniewa Bartza, Pawła Kołodzieja oraz gwiazdy wieczoru – Mikołaja Reya i Mateusza Gesslera.

Tegoroczne Spotkanie Gastronomiczne prowadziła Dorota Gardias (TVN).